IATEFL Hungary konferencia, Budapest, 2009. október 2-4.

Az alábbi konferenciafelhívás után a számítógépes nyelvtanításról szóló előadásokból válogatok néhány érdekeset.

Az Angoltanárok Nemzetközi Egyesületének Magyarországi Szervezete sok szeretettel hívja meg Önt és angoltanár kollégáit a 19. éves IATEFL-Magyarország konferenciára, amelyet Budapest egy csodálatos részén,  a Gellért hegyen rendezünk 2009. október 2-4. között.  Ízelítő a szakmai és kulturális programokból:

  • négy plenáris előadő: Illés Éva (Magyarország), Kiss Tamás (Szingapúr), Gordon Lewis (USA) és Herbert Puchta (Ausztria)
  • közel 50 színvonalas előadás és workshop oktatásügyi szakemberekkel
  • Péntek délutáni tematikus programok az egyesületen belül működő szakcsoportok (SIG-ek) szervezésében
  • könyvkiállítások és tombola értékes nyereményekkel

Vegyen részt Ön is a társasági eseményeken, mint például  a Simply English együttes koncertje Andy Rouse vezetésével, vagy az első Pecha Kucha est Lindsay Clandfield, Szesztay Margit, Mark Andrews és még sok más kollega közreműködésével.

Semmiképpen ne mulassza el a mostanra már hagyományosnak mondható sajt- és borkóstolást vagy a péntek esti fogadást, melyet az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogat.

További információért kérjük látogasson el honlapunkra, www.iatefl.hu, ahol a szálláskeresésben is segítséget tudunk nyújtani.  Hogy ízelítőt kapjon az esemény hangulatából, tekintse meg párperces videónkat a 2008-as konferenciáról Gavin Dudeney, Mario Rinvolucri, Alexander Sokol és Andrew Wright szereplésével itt http://tiny.cc/4oM9T.

Ha Ön tagja a Facebook oldalnak, örömmel tudatjuk, hogy ott is jelen vagyunk: fényképeket és híreket találhat a következő linken: http://www.facebook.com/home.php?#/event.php?eid=118672088113&ref=nf

A számítógépes nyelvtanítás iránt érdeklődőknek kihagyhatatlan a péntek délutáni SIG-program, ez nem is kérdés. Szombat délután Lindsay Clandfield előadása ígérkezik érdekesnek: “Blogging your way to being a better teacher”. Rögtön utána Tartsayné Németh Nóra: “10 reasons why teachers should start Twittering” – Nóra egyébként itt található meg a Twitteren.

Ez természetesen csak egy nagyon rövid válogatás a várható előadásokból, és csak az IKT-központúak közül.

Share

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük